5-0 og blank lakk

blogEntryTopper
Flere bilder her

Søndag 15. desember. Dagen var kommet for å dra tilbake til Brilliant MC-lakkering på Skottereud for å hente alle de ferdiglakkerte delene til Rödqvarnaen.
Det var utrolig gøy å se hvor bra resultatet hadde blitt! Trond hadde virkelig gjort en brilliant jobb, og røde deler skinte mot oss når vi kom inn i butikken hans.
Nå er lista lagt høyere for hele restaureringen, og det blir en utfordring å holde denne standarden helt til mål, men det er nå ambisjonen.

På samme dag gjestet våre røde helter fra Liverpool selvesteTottenham på White Hart Lane. En vanskelig bortebane der de ikke hadde vunnet på over 5 år. Med både Gerrard og Sturridge ute med skader var jeg forberedt på tap. Både overraskelsen og gleden var derfor stor når vi fikk høre at Tottenham hadde blitt rundjult 5-0 på eget gress. Litt av en dag.


Comments

Hjem til jul

Hvis alt går som planlagt drar jeg til Skotterud neste fredag, 13. desember, for å hente Husqvarna-deler. Har hatt jevnlig kontakt med Trond hos Brilliant MC-lakkering, og nå er den snart ferdig. Trond har skaffet dekaler fra Auto Arkiv i Sunne i Sverige, slik at det er disse og klarlakk som gjenstår.

Jeg gleder meg stort til å se hvordan resultatet blir! Julegave til meg selv dette her.

Her er et perfekt eksemplar. Se full størrelse

blogEntryTopper
Comments

Hjemreise


I dag har Rödqvarnaen reist fra Gausdal til Skotterud.

Litt av en reise, og sikkert første gangen den har vært utenfor Oppland fylke på nærmere 60 år. Brilliant MC-lakkering ligger noen få kilometer nord for Morokulien riksgrense, så på sett og vis har den gamle motorsykkelen gjort en hjemreise. I hvertfall tett på.

blogEntryTopper

Nå er sykkelen trygt plassert i lakkverkstedet til Brilliant MC/Trond Ånerud. Trond bestiller dekaler fra Auto Arkiv, så jeg slipper å tenke mer på det. Han lakkerer de delene som skal være svarte, så slipper jeg den jobben også. Både fornav, baknav og kickpedal er i svart blank. Hmm.. ble litt usikker på kick-en. Er den i blank eller matt svart mon tro?

Vi ble enige om at det legges på klarlakk der det er aktuelt, som beskyttelse over striper og dekaler. Delene var i bra stand, men han sparkler et par-tre småbulker på forskjermen. Disse hadde jeg sparklet over for lenge siden, men etter sandblåsing var det ingen sparkel igjen, naturlig nok.

Takk for kaffen og en hyggelig prat, Trond! Gleder meg til neste gang vi møtes.

Comments

Lakkering

Har avtalt lakkering og pinstriping av felger og skjermer med Brilliant mc-lakkering ved Trond Jarle Ånerud i Skotterud. Ingen tvil om firmaet er spesialister på lakkeringsteknikker, og han har i tillegg hatt samme sykkel!
Nå gjelder det å få tak i dekaler til tank, og eventuelt til bakskjerm. Auto Arkiv i Sunne i Sverige har visstnok disse.


Brilliant mc-lakkering v/Trond Jarle Ånerud
Gaustad • Skotterud • mobil 41646350
e-post: post@brilliantmclakkering.no

Auto Arkiv
Adresse: Spelnäs 19, 686 93 Sunne, Sverige
Telefon+46 565 137 80

Comments